Over Silver Paws

Over Silver Paws

Hallo dierenvrienden,
 
Ik ben Kaat en mijn verhaal begint in Bali, het eiland van de Goden en de eeuwige glimlach, het eiland waar ik mijn hart aan verloren heb. Maar ook een eiland met héél veel straathonden en katten.
 
Op een dag, slenterend door de straten van het mooie Ubud, werd mijn aandacht getrokken door foto’s in een etalage, foto’s van straathonden in erbarmelijke toestand. Onmiddellijk kwam mijn groot hart voor dieren naar boven en ik besloot om het winkeltje met de naam BAWA binnen te stappen. In het winkeltje verkopen ze zeer mooie juwelen, allemaal gelinkt aan dieren en de opbrengst ervan gaat naar BAWA, Bali Animal Welfare Association, een non profit organisatie die dieren in nood helpt. 

Zonder het toen te beseffen was mijn eerste stap naar “Silver Paws” gezet.
Er gaan nog twee jaar overheen, jaarlijks gaan we op vakantie naar Bali en telkens weer word ik naar het winkeltje van BAWA getrokken om er iets te kopen.

Na het derde jaar staat mijn besluit vast, ik wil mijn passie voor deze juwelen met zoveel mogelijk mensen delen door ze te gaan verkopen, en daarenboven ook nog eens dieren in nood helpen.

Onder het moto “ Buy One – Save One “ wordt Silver Paws for BAWA geboren, door één juweeltje te kopen help je al een dier in nood.

Nieuwsgierig naar wat BAWA precies is, neem dan zeker ook eens een kijkje op onze BAWA pagina.