BAWA

BAWA

Janice Girardi, een amerikaanse juwelen ontwerpster, stichtte BAWA, Bali Animal Welfare Association met als doel dieren in nood te helpen, campagne te voeren voor dierenrechten en het effectief bekomen van wetten rond dierenwelzijn.

BAWA is een non-profit liefdadigheidsinstelling.

Levens redden elke dag.

De BAWA-hotline ontvangt elke dag ongeveer 40 oproepen en de enige gratis ambulancedienst voor dieren in Bali redt en behandelt elk jaar meer dan 1000 dieren in nood. Het is onze frontlinie – onze eerste reactie op noodsituaties – in de strijd tegen dierenleed op Bali. Veel van onze geredde dieren zouden sterven zonder onze hulp.

De ambulance van BAWA helpt alle dieren, van slangen tot apen. De meeste gevallen zijn voor gewonde, uitgehongerde of mishandelde Bali-honden. We redden veel kleine kittens en puppy’s die van hun moeder zijn losgerukt en harteloos zijn weggegooid om te rotten of het slachtoffer te worden van roofdieren.

 

Onze gratis ambulancedienst voor dieren wordt bemand door volledig opgeleid, gespecialiseerd personeel. Dieren worden behandeld op de straten, stranden en in de bossen en landerijen van Bali, en worden vrijgegeven of naar veterinaire klinieken gebracht voor behandeling inclusief chirurgie. BAWA financiert hun kliniekbehandeling en vindt huizen voor hen.

BAWA staat ook voor

  • Sterilisatie/castratie, vaccinatie en rehabilitatie
  • opvang en adoptie
  • educatie van lokale bevolking met een speciaal programma voor scholen

 

De opbrengsten van deze juwelen helpen bij het financieren van al dit werk.

Uw aankoop help BAWA en red levens.

Nog meer info op http://www.bawabali.com/ ; https://www.instagram.com/bawabali_official/ ; https://web.facebook.com/bawabali/